ΟΦΗ-Ιωνικός 7-0: Σκορ-«μαμούθ» και έτοιμοι για την επανέναρξη οι Κρητικοί

Newsroom
ΟΦΗ-Ιωνικός 7-0: Σκορ-«μαμούθ» και έτοιμοι για την επανέναρξη οι Κρητικοί

bet365

Κάνοντας μία απίθανη εμφάνιση, ο ΟΦΗ επικράτησε με το ευρύ 7-0 επί του Ιωνικού στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης και έδειξε έτοιμος για την επανέναρξη. Πολλά τα... καμπανάκια για τους Νικαιώτες

Μία επιβλητική νίκη επί του Ιωνικού πήρε ο ΟΦΗ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ, δείχνοντας έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Απογοητευτικοί οι Νικαιώτες λίγες μέρες πριν την επιστροφή στα επίσημα παιχνίδια.

Από την άρχη του παιχνιδιού οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ντίκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ από τον Μπαλογιάννη για το 1-0. Το τέμπο δεν έπεσε για τους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι να βρουν και δεύτερο τέρμα με τον Ντιουσέ, ο οποίος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0 στο 16'.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να βρει απάντηση σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Αντίθετα, είδε τον ΟΦΗ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και τρίτη φορά, χάρη στον Λάρσον. Ο Σουηδός ακολούθησε τη φάση μετά το σουτ του Τοράλ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Χουτετσιώτης αλλά εκείνος την έστειλε στο πλεκτό στο 40ο λεπτό.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, καθώς στο 52ο λεπτό, ο Λάρσον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Σουηδός ακραίος μπακ βρήκε και δεύτερο τέρμα, χάρη στην τρίτη ασίστ του Μπαλογιάννη (!), ο οποίος τον βρήκε στην περιοχή και με πλασέ, νίκησε τον Χουτσετσιώτη.

Στη συνέχεια οι αλλαγές των δύο ομάδων έριξαν τον ρυθμό, με τον Μύγα να έχει μία καλή στιγμή για τον Ιωνικό αλλά χωρίς να βρει δίχτυα. Με την είσοδο των Μπιφουμά και Γκερέρο, οι Κρητικοί ανέβασαν και πάλι στροφές και στο 75ο λεπτό βρήκαν και 5ο γκολ χάρη στον Ισπανό επιθετικό έπειτα από ωραία συνεργασία με τον έμπειρο εξτρέμ.

Ο Γκερέρο, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα έπειτα από ασίστ του Μπουζούκη, ανέβασε το σκορ στο 6-0 και ο Λουίς Περέα διαμόρφωσε το τελικό (και ευρύ) 7-0 με κεφαλιά στο 88ο λεπτό.

ΟΦΗ: Μανδάς (60’ Σωτηρίου). Λάρσον (60’ Τοράρινσον), Μπαλογιάννης (69’ Περέα), Διαμαντής , Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ (46’ Ντουρμισάι, 74’ Γκερέρο), Στάικος (69’ Μπιφουμά), Μαρινάκης (71’ Μπουζούκης), Τοράλ (46’ Μεγιάδο), Ντίκο (74’ Νέιρα).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (75’ Χριστοδουλής), Ούγκο, Τσιριγώτης (Τσίμπσαχ), Μασάς (46’ Ιωαννίδης), Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομαό, Μάντζης (75’ Ιωαννίδης), Λοβέρα (46’ Ρουμπουλάκου), Φαντικά (68’ Σερβιλάκης) και Άοσμαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα