Παναιτωλικός: Η πλευρά Καμίνσκι «τρέχει» τα μεταγραφικά

Γιώργος Ντυμένος
 Παναιτωλικός: Η πλευρά Καμίνσκι «τρέχει» τα μεταγραφικά

bet365

Η αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναιτωλικού συνέπεσε ουσιαστικά με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο όπου τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχουν ο Μίκαελ Καμίνσκι και οι συνεργάτες του.

Στην εποχή Μίκαελ Καμίνσκι έχει πλέον μπει ο Παναιτωλικός και ναι μεν η ομάδα δεν έχει περάσει επίσημα στα χέρια του 64χρονου επιχειρηματία αφού απομένει η έγκριση από την ΕΕΑ, επί της ουσίας όμως εκείνος λογίζεται ως ο νέος ισχυρός άνδρας του club.

Ο Φώτης Κωστούλας όπως και όλα τα στελέχη του των «κυανοκίτρινων» βρίσκονται κοντά στην πλευρά του ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση, ενώ την ίδια στιγμή επί του παρόντος δεν αναμένεται να υπάρξουν, τουλάχιστον θεαματικές, αλλαγές σε πρόσωπα. Ωστόσο είναι εύλογο η νέα ιδιοκτησία να κινηθεί κατά το δοκούν και μάλιστα οι αλλαγές στο Αγρίνιο συνέπεσαν χρονικά με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου ήδη ήταν δεδομένο πως τα «καναρίνια» θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιρικών (άλλωστε ο Κορνέλιους αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλμε).

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα δεδομένα για την αριθμητική ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού δεν έχουν διαφοροποιηθεί και μάλιστα δεν αποκλείεται να αυξηθεί το νούμερο των αφίξεων, ενώ την ίδια στιγμή τα σχετικά θέματα χειρίζεται η πλευρά του Καμίνσκι, δηλαδή ο νέος ιδιοκτήτης και οι συνεργάτες του.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι επαφές με τον Κωστούλα ώστε να πάρουν την ομάδα ξεκίνησαν και τη σχετική «αναζήτηση», δηλαδή την προετοιμασία για την ενίσχυση των «κυανοκίτρινων» ώστε να είναι έτοιμοι, στο συγκριμένο κομμάτι, μόλις αποκτήσουν τις μετοχές και να μη «χαθεί» σχετικός χρόνος.

Ετσι η πλευρά Καμίνσκι (την αναφέρουμε ανάλογα αφού ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο για τους συνεργάτες της και τον ρόλο που θα έχουν) «τρέχει» και τα χειμερινά μεταγραφικά δρώμενα του Παναιτωλικού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα