ΠΑΟΚ: Έπεσε θύμα χάκερ ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Έπεσε θύμα χάκερ ο Αουγκούστο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Έπεσε θύμα χάκερ ο Αουγκούστο

bet365

Άγνωστοι χάκαραν τον προσωπικό λογαριασμό του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ στα social media και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή του Whats App

O προσωπικός λογαριασμός του Ντάγκλας Αουγκούστο, πιο συγκεκριμένα αυτός στο whats App που είναι συνδεδεμένος και με το Instagram, έπεσε θύμα των χάκερ.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, οι άγνωστοι προσποιούμενοι πως λειτουργούν ως ο Αουγκούστο άρχισαν να ζητούν χρήματα από κόσμο, στην εφαρμογή What’s App.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο πως πρόκειται για απάτη και προέτρεψε φίλους και γνωστούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ανταποκρίνονται..

«Προσποιούνται ότι είμαι εγώ στο What’s App και ζητούν χρήματα. Όποιος έχει το τηλέφωνό μου, ξέρει πως δεν είμαι εγώ να προσέχετε», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

augusto-insta

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα