Άρης και Μπράμπετς επικύρωσαν τη συμφωνία τους μέχρι το 2025

Άρης και Μπράμπετς επικύρωσαν τη συμφωνία τους μέχρι το 2025

Άρης και Μπράμπετς επικύρωσαν τη συμφωνία τους μέχρι το 2025

bet365

Η συμφωνία του Άρη με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ήταν δεδομένη και επικυρώθηκε στη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Οι πράξεις είναι ισχυρότερες από τα λόγια και στην προκειμένη περίπτωση αποδείχθηκε η έντονη επιθυμία του Άρη για την επέκταση του συμβολαίου με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς όπως και η αντίστοιχη του Τσέχου κεντρικού αμυντικού στην παράταση της παραμονής του στους «κίτρινους». Ο Μπράμπετς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021, δεν χρειάστηκε πολλούς αγώνες για να αποδείξει την ποιότητά του και ακολούθως ο Άρης έδειξε την πρόθεση επέκτασής του. Οι ουσιαστικές συζητήσεις έγιναν το περασμένο καλοκαίρι όπου σε προφορικό επίπεδο οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για να ακολουθήσει η χθεσινή (12/12) συνάντηση του ατζέντη του ποδοσφαιριστή με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το συμβόλαιο του παίκτη θα επεκταθεί έως το καλοκαίρι του 2025 και θα περιλαμβάνει αυξημένες οικονομικές απολαβές, αντίστοιχες του αγωνιστικού ρόλου του παίκτη. Ήταν κάτι που ήθελε και ο 30χρονος στόπερ καθώς έχει παραδεχθεί στις δημόσιες τοποθετήσεις του ότι απολαμβάνει τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» αλλά και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπράμπετς ήδη έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα συνθέτοντας αποτελεσματικό αμυντικό δίδυμο με τον Φαμπιάνο. Παράλληλα είναι από τα βασικά στελέχη της εθνικής Τσεχίας, ενώ η παρουσία του έπαιξε ρόλο στη συμφωνία του Άρη με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρούν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα