Ολυμπιακός: Η πολύ όμορφη κίνηση των Σχολών του για το γηροκομείο Πειραιά

Ολυμπιακός: Η πολύ όμορφη κίνηση των Σχολών του για το γηροκομείο Πειραιά

Newsroom
Ολυμπιακός: Η πολύ όμορφη κίνηση των Σχολών του για το γηροκομείο Πειραιά

bet365

Οι Σχολές του Ολυμπιακού από Ρέντη, Καραϊσκάκη και Σαλαμίνα επισκέφτηκαν το γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά και πρόσφεραν τρόφιμα για μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά.

Μία κίνηση η οποία έγινε δεκτή με μεγάλη συγκίνηση από τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο γηροκομείο. Υπήρξαν και άτομα που συγκινήθηκαν πολύ και ακόμα και δάκρυσαν από την πρωτοβουλία των Σχολών του Ολυμπιακού. Και αυτό συνέβη όταν είδαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές των Σχολών να τους κρατούν συντροφιά και να τους προσφέρουν τρόφιμα τα οποία όπως είπαν και οι ίδιοι θα τα χρησιμοποιήσουν για μία ξεχωριστή βραδιά την οποία θα ονομάσουν «Πειραιώτικη».

Μάλιστα ένας από τους ηλικιωμένους απήγγειλε στα παιδιά μερικούς στίχους από το ποίημα του Ράντγιαρντ Kίπλινγκ «Αν». Δεν έλλειψαν και οι συμβουλές για σκληρή δουλειά και υπομονή, τόσο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα όσο όμως και στη ζωή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα