Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος Νέος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος Νέος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Newsroom
Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος Νέος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο νυν μέσος της Σπόρτινγκ και πρώην του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης της σεζόν 2021-2022.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2021-2022 έτσι όπως προέκυψε στη 41η γιορτή του ΠΣΑΠΠ.

Ο 21χρονος Έλληνας χαφ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω των υποχρεώσεων του με την Σπόρτινγκ και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από ένα βίντεο. «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με ψήφισαν. Θα ήθελα να είμαι εκεί αλλά δεν μπορώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν αλλά και την οικογένειά μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα», ανέφερε.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της Super League για τη σεζόν 2021-2022 ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού και ο Λευτέρης Λύρατζης του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα