Παναιτωλικός: «Κλείνει στην Μάλμε ο Κορνέλιους»

Newsroom
Παναιτωλικός: «Κλείνει στην Μάλμε ο Κορνέλιους»

bet365

Ο δανεισμός του Ντέρεκ Κορνέλιους ολοκληρώνεται στον Παναιτωλικό και επίσημα σε λίγες μέρες και σύμφωνα με σουηδικό μέσο εκείνος έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 25χρονος Καναδός σέντερ μπακ, που ήταν μέλος της αποστολής του Καναδά στο Μουντιάλ του Κατάρ, παρ' ότι δεν αγωνίστηκε, θα επιστρέψει στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς μετά από ενάμιση χρόνο που φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού ως δανεικός.

Φαίνεται όμως πως ο Κορνέλιους δεν παραμείνει για πολύ εκεί, αφού σύμφωνα με την «Expressen», απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην σουηδική Μάλμε. Όλες οι πλευρές έχουν ήδη δώσει την έγκρισή τους. Το κόστος της μετακίνησης αυτής για το σουηδικό κλαμπ αναμένεται να ξεπεράσει τις 450 χιλ. ευρώ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνει επίσημη η ανακοίνωσή του. Να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Βανκούβερ.

Με τον Παναιτωλικό φέτος πραγματοποίησε 14 συμμετοχές δίνοντας και μία ασίστ ενώ συνολικά φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου 47 φορές έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα