Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ σε σχήμα με Φορτούνη, Χάμες, Μπιέλ και Αραμπί

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ σε σχήμα με Φορτούνη, Χάμες, Μπιέλ και Αραμπί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ σε σχήμα με Φορτούνη, Χάμες, Μπιέλ και Αραμπί

bet365

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε σε εφαρμογή τη σκέψη του να έχει στο ίδιο σχήμα τους Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνη αλλά και τον Μπιέλ κάνοντας δοκιμή σε επίπεδο προπόνησης!

Και όμως ο Μίτσελ δοκίμασε αυτό το οποίο μπορεί πολύς κόσμος να έχει κατά νου και είχε αναπτυχθεί σε blog του Gazzetta σχετικά πρόσφατα. Τι είναι αυτό;

Μα η συνύπαρξη Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη στον Ολυμπιακό! Ο Ισπανός τεχνικός τέσταρε σε προπόνηση σχήμα με Φορτούνη να λειτουργεί περισσότερο στον άξονα και τους Μπιέλ, Χάμες και Ελ Αραμπί τριάδα μπροστά. Σε μία λογική του 4-3-3 με Μπουχαλάκη ή Σαμασέσκου με Κασάμι και τρίτο παίκτη στον άξονα τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Το δοκίμασε μάλιστα και επί ισπανικού εδάφους.

Βέβαια το ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με το εάν θα δούμε τέτοιον σχηματισμό με τα συγκεκριμένα πρόσωπα το Σάββατο στο φιλικό με τη Φόρεστ στο Φάληρο. Εκεί θα είναι και αλλιώς τα δεδομένα και σε ένα τεστ με ομάδα Premier θα μπορούν να εξαχθούν και άλλου τύπου συμπεράσματα. Να σημειωθεί πως ο Μίτσελ παλαιότερα στη 2η φυσικά θητεία του στον Ολυμπιακό έχει δοκιμάσει ξανά τον Φορτούνη στον άξονα σε επίπεδο προπονήσεων: είτε ως οκτάρι είτε πιο μπροστά ως δεκάρι.

Στο φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης πάντως υπήρξε διάστημα όπου ήταν μαζί στο γήπεδο Φορτούνης, Χάμες, Μπακαμπού και Αραμπί. Όχι όμως ο Μπιέλ που είχε γίνει αλλαγή πριν αρχίσει το 2ο 45λεπτο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα