Παναθηναϊκός: Ο dj Fotis, το αχώριστο δίδυμο και οι επισκέψεις από τα... παλιά!

Παναθηναϊκός: Ο dj Fotis, το αχώριστο δίδυμο και οι επισκέψεις από τα... παλιά!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο dj Fotis, το αχώριστο δίδυμο και οι επισκέψεις από τα... παλιά!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και το Gazzetta σας βάζει στο κλίμα της πτήσης του Τριφυλλιού. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και πάλι στη βάση του. Η πτήση της Aegean από την Λάρνακα προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγα λεπτά πριν τις 17:00 και το Gazzetta σας βάζει μέσα στο... αεροπλάνο της επιστροφής αλλά και σε όσα έγιναν στις τελευταίες ώρες του Τριφυλλιού επί κυπριακού εδάφους.

*Μπερνάρντ και Μάγκνουσον έχουν γίνει αχώριστοι. Μετά την σχετική πλάκα που έκανε ο ένας στον άλλο στα social media, η... υπόθεση συνεχίστηκε και στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ο Βραζιλιάνος πείραζε τον Ισλανδό και τούμπαλιν, με τον ‘’Μπένι’’ να λέει με το χαμόγελο στα χείλη πως ‘’λέει ότι είναι σαν... πατέρας μου και εγώ το παιδί του αλλά είμαι μεγαλύτερος του και αυτό το ξεχνάει’’.

*Η πτήση πήρε ένα διαφορετικό χρώμα όταν ο Φώτης Ιωαννίδης συνέδεσε το κινητό του με ένα ηχείο και έκανε διάφορες μουσικές επιλογές κατά την διάρκεια του ταξιδιού, σπάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μονοτονία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ελληνικά, ακολούθησε ξένη ροκ και έκλεισε με house. Πολύ ‘’δυνατός’’ ο Έλληνας φορ.

*Το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών φίλοι από τα παλιά. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Νίκος Καλτσάς. Όλοι έχουν φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι κατά το παρελθόν. Μάλιστα ο Λάζαρος είχε θερμό εναγκαλισμό και συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, καθώς είχαν συνυπάρξει στη Σαμπντόρια ως συμπαίκτες.

*Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Αθήνα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού συνομιλούσε με τα στελέχη και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όντας αρκετά ευδιάθετος.

*Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς αύριο υπάρχει ρεπό. Για αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε να παραμείνει ακόμη μία ημέρα στη Κύπρο μαζί με την οικογένεια του και να επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα