Άρης: Ο φάκελος των αποδεσμεύσεων είναι… βαρύς κι ασήκωτος

Άρης: Ο φάκελος των αποδεσμεύσεων είναι… βαρύς κι ασήκωτος

Άρης: Ο φάκελος των αποδεσμεύσεων είναι… βαρύς κι ασήκωτος

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται σε καθεστώς παραχώρησης, Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ιζέτ Χαΐροβιτς είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων και αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει, των οποίων τα συμβόλαια ξεπερνούν το 1.000.000 ευρω.

Προφανώς η περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι διαφέρει από τις δύο άλλες υπό την έννοια ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μιας διαπραγμάτευση και είναι βάσιμη η προσδοκία εξασφάλισης χρημάτων μέσω της πώλησής του. Αυτή η εξέλιξη μοιάζει αναπόφευκτη από την ημέρα της σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ των δύο πλευρών και μένει να φανεί αν ο Αργεντίνος θα παραμείνει στην Ελλάδα (σ. σ. Ολυμπιακός) ή αν θα μετουσιωθεί ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού η οποία παρακολουθεί τον 26χρονο επιθετικό εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο. Στον Άρη κρατούν μικρό καλάθι δεδομένου του ότι η ίδια ομάδα επρόκειτο να καταθέσει επίσημη πρόταση το περασμένο καλοκαίρι αλλά στην Αλκμήνης δεν πήραν κανένα χαρτί στα χέρια τους.

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς στοιχειοθετεί ένα διαχρονικό πρόβλημα για τους «κίτρινους» οι οποίοι προσπάθησαν σε δύο μεταγραφικές περιόδους να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό του αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή. Από τον περασμένο Δεκέμβρη φάνηκε ότι ο Βόσνιος επιθετικός πατάει πάνω στο τριετές συμβόλαιο, γνωρίζοντας ότι πουθενά αλλού δεν θα βρει αντίστοιχες απολαβές. Παράλληλα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και ουσιαστικά προσπαθεί να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς έχει συμβιβαστεί με τον ρόλο του παίκτη ο οποίος είναι εκτός πλάνων καθώς δεν έχει δείξει τη διάθεση οικειοθελούς αποχώρησης.

Εξίσου «βαρύ» είναι το πρόβλημα και με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ καθώς το δικό του συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι του 2024) είναι μεγαλύτερο του Χαΐροβιτς και για την ακρίβεια ανέρχεται (περίπου) στα 500.000 ευρώ. Η απόφαση απενεργοποίησης του 25χρονου είναι δεδομένη και αμετάκλητη καθώς έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του ότι θα πρέπει να βρει μια άλλη ομάδα για τον πελάτη του.

Το αρνητικό δεδομένο στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι ότι ο μεν Χαΐροβιτς δεν έχει παίξει περισσότερα από 157 αγωνιστικά λεπτά στον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο δε Πάπε Σέικ Ντιόπ ήρθε στον Άρη έπειτα από μια «άδεια» χρονιά στη Λιόν και στους «κίτρινους» αγωνίστηκε περίπου 380 αγωνιστικά λεπτά στα οποία δεν παρουσίασε καλή εικόνα. Βέβαια, περισσότερες πιθανότητες έχει ο 25χρονος στην εύρεση ομάδα παρά ο Βόσνιος.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα