Άρης: Εκτός Χέρτα ο Νταρίντα λόγω… «διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα»

Άρης: Εκτός Χέρτα ο Νταρίντα λόγω… «διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα»

Άρης: Εκτός Χέρτα ο Νταρίντα λόγω… «διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα»

bet365

Η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό της και σύμφωνα με τη Spiegel δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Χέρτα Βερολίνου… «λόγω διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα» ενώ η Bild αναφέρει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη!

Πληροφορίες θέλουν τον Άρη να έχει συμφωνήσει με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, τις ίδιες μάλιστα έχουν μεταδώσει και τα γερμανικά media χαρακτηρίζοντας «δεδομένη» την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τη Χέρτα Βερολίνου. Πρόσφατα, ο Άλαν Πάρντιου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 32χρονου Τσέχου εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για το αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης. Σήμερα (7/12) η Χέρτα Βερολίνου έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τη χορήγηση μηνιαίας άδειας στους ποδοσφαιριστές της και επικράτησε της Μπράουνσβαϊκ με 1-0.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δεν χρησιμοποιήθηκε και σύμφωνα με τη Spiegel… «ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος ήταν στη Χέρτα για επτάμιση χρόνια, έχασε το φιλικό παιχνίδι με τη Μπράουσβαϊκ γιατί διαπραγματεύεται με άλλο κλαμπ. Η μετακόμισή του θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες».

Η Bild ουσιαστικά επαναλαμβάνει το ρεπορτάζ που είχε γράψει πριν από περίπου δύο εβδομάδες καθώς σημειώνει ότι ο Τσέχος μέσος δεν ήταν καν στο γήπεδο λόγω των διαπραγματεύσεών του με τον Άρη κι έχοντας αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα!

Αυτή η πληροφορία αντλήθηκε από τον αθλητική διευθυντή της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι και ρωτήθηκε κυρίως για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα με την προοπτική ανάληψης της θέσης του Μπίερχοφ στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα