Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/12) στο Gazzetta

bet365

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας ασχολούνται με τις μουντιαλικές επιτυχίες του Μαρόκο και της Πορτογαλίας, τις μεταγραφικές ανάγκες που γεννήθηκαν σε Άρη και ΑΕΚ και τις ετοιμασίες του Παναθηναϊκού.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων: Οι τρομερές επιδόσεις του Χουάνγκ και οι μεταγραφικές «ετοιμασίες» του Παναθηναϊκού

Sport Day: Το τελικό ποσό αποζημίωσης του Ολυμπιακού από το Μουντιάλ και οι επιδόσεις 80 εκατ. ευρώ του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ. Η άνοδος του Βέρμπιτς που περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «Άτλαντες» του Μαρόκο.

Live Sport: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σχεδόν τελειοποιήσει την λίστα του και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ανάψουν τις μεταγραφικές «μηχανές» τους. Χειρουργείο για Μοχαμάντι και στο βάθος μεταγραφή. Όχι «αντί-Ρονάλντο», ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΡΑΜΟΣ.

Φως των Σπορ: Η συνέντευξη του σπουδαίου Όλαφ Μέλμπεργκ που έχει πάντα τον Ολυμπιακό «στην καρδιά του». Ο Ουαντού μιλάει για το ποδοσφαιρικό θαύμα του Μαρόκο.

Πρωταθλητής: Ο Ριτσάρλισον έβαλε τον Χάμες στην ενδεκάδα της ζωής του. Ετοιμάζεται για Μαντσίνι και αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός.

Αθλητικές εφημερίδες: Οι τραυματισμοί στέλνουν ΑΕΚ και Άρη στο μεταγραφικό «παζάρι»

Ωρα των σπορ: Τεράστια απώλεια για την ΑΕΚ με το χειρουργείο του Μοχαμάντι που θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα. Σκέψεις ναι, αλλά όχι ειλημμένη απόφαση για μεταγραφές. Στο στόχαστρό της ξανά ο Φρανθίσκο Μοντέρο.

Metrosport: Ο τραυματισμός του Εν' Κουλού υποχρεώνει τον Άρη να βγει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Τα πέντε κέρδη του ΠΑΟΚ από την μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα