ΑΕΚ: Μπαίνει για επέμβαση στον προσαγωγό ο Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Μπαίνει για επέμβαση στον προσαγωγό ο Μοχαμάντι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μπαίνει για επέμβαση στον προσαγωγό ο Μοχαμάντι

bet365

Επιβεβαιώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Μιλάντ Μοχαμάντι στον δεξιό προσαγωγό και αποφασίστηκε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ να προχωρήσει σε επέμβαση για να επιστρέψει όσο συντομότερα γίνεται.

Οι φόβοι με τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε ο Μιλάντ Μοχαμάντι με την Εθνική του Ιράν στο Μουντιάλ επιβεβαιώθηκαν με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ.

Ο Μοχαμάντι υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Παντελή Νικολάου, ο οποίος αποφάσισε πως ο 29χρονος Ιρανός μπακ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό προσαγωγό προκειμένου το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να επιστρέψει όσο συντομότερα είναι εφικτό.

Πρόκειται για έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίθηκε σκόπιμο ο παίκτης να προχωρήσει σε επέμβαση. Όσον αφορά το χρονικό διάστημα της απουσίας του Μοχαμάντι, αυτό ακόμα δεν είναι γνωστό και μετά το χειρουργείο θα μπορούν να ειπωθούν περισσότερα. Είναι δεδομένο όμως ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σε κάθε περίπτωση ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ τίθεται νοκ-άουτ και μένει να φανεί εκτός από το διάστημα της απουσίας του και αν θα υπάρξει προσθήκη τον Ιανουάριο, τη στιγμή που στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα για την ώρα παραμένουν οι Τσούμπερ, Άμραμπατ και φυσικά ο Ελίασον, ενώ με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, όπως είναι γνωστό, προστέθηκαν και οι Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος που αντιμετωπίζουν θλάσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα