ΑΕΚ: Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος μένουν εκτός με θλάσεις

ΑΕΚ: Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος μένουν εκτός με θλάσεις

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος μένουν εκτός με θλάσεις

bet365

Με προβλήματα επέστρεψαν από την Ολλανδία στην Αθήνα οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Γαλανόπουλος καθώς αμφότεροι τίθενται νοκ-άουτ με θλάσεις.

Την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιλάντ Μοχαμαντί για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, έγινε γνωστό πως οι Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος επέστρεψαν με προβλήματα στην Αθήνα από την προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.

Αμφότεροι μένουν εκτός με θλάσεις. Ο Τζαβέλλας στην αριστερή γαστροκνημία και ο Γαλανόπουλος στους οπίσθιους μηριαίους και ξεκινάνε πλέον θεραπεία. Κάπως έτσι το απουσιολόγιο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι γεμάτο για τον Ματίας Αλμέιδα...

Ήδη, όπως είναι γνωστό, εκτός είναι οι Άμραμπατ και Τσούμπερ, οι οποίοι στοχεύουν να επιστρέψουν ως τα τέλη του Δεκεμβρίου, ενώ νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες μέχρι το διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου είναι φυσικά και ο Ελίασον που είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα