Παναθηναϊκός: Φινάλε στη Πέγεια με τακτική και διπλό (vids)

Παναθηναϊκός: Φινάλε στη Πέγεια με τακτική και διπλό (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Φινάλε στη Πέγεια με τακτική και διπλό (vids)

bet365

Στη τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στη τακτική ανάπτυξης και τα διαφορετικά μοτίβα προόδου του παιχνιδιού. Το γκολ του Κυριόπουλου έκρινε το δίτερμα. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

O Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για την Λάρνακα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα στο τελευταίο του φιλικό στη Κύπρο. Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν τη τελευταίας του προπόνηση στη Πέγεια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στη τακτική ανάπτυξης και τα διαφορετικά μοτίβα προόδου του παιχνιδιού προς την αντίπαλη περιοχή. Στην αρχή τις οδηγίες έδινε ο Χρήστος Κόντης έδινε τις οδηγίες, ζητώντας μεταξύ άλλων γρήγορες εναλλαγές, διάβασμα των συνθηκών και επαφές με την μία από τους παίκτες που βρίσκονται πιο ψηλά στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιοβάνοβιτς, ζητώντας πράγματα και λειτουργίες που βλέπουμε κατά κόρον στα παιχνίδια των ''πρασίνων'' στο επιθετικό κομμάτι.

novibet sponsored

Οι δύο ομάδες ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Μπερνάρ, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σπόραρ, Κρυπαράκος.

Μπλε: Μπρινιόλι (Λοντίγκιν), Κώτσιρας Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Σιδεράς, Τσόκαϊ, Σαβιέρ, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος

Στους πορτοκαλί σκόραραν στην άσκηση οι Σπόραρ και Κρυπαράκος (2). Όταν άλλαξαν φορά και ρόλους, έβαλε 4 γκολ με πολύ καλά τελειώματα ο Βέρμπιτς, ένα ο Κυριόπουλος κι ένα ο Καμπετσής.

Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα. Νικητές οι μπλε με 1-0 χάρη σε πολύ όμορφο γκολ του Κυριόπουλου που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όπως και στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν τα τελειώματα του Μπερνάρντ και του Βέρμπιτς που βρήκαν στόχο στο έξτρα πρόγραμμα που ακολούθησαν μετά το τέλος της προπόνησης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα