ΠΑΟΚ: «Κύπρος σ’ ευχαριστούμε!» (pic)

ΠΑΟΚ: «Κύπρος σ’ ευχαριστούμε!» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Κύπρος σ’ ευχαριστούμε!» (pic)

bet365

To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε τη μίνι χειμερινή προετοιμασία στην Κύπρο και σήμερα το μεσημέρι πετάει από τη Λάρνακα πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενήθηκαν τις τελευταίες εννιά ημέρες στην Κύπρο, όπου βίωσαν την αγάπη των ανθρώπων της ΑΕΚ Λάρνακας, των Κύπριων φίλων της ομάδας τους και φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω διαδικτυακού μηνύματος, λίγο πριν η αποστολή μπει στο αεροπλάνο και πετάξει για τη Θεσσαλονίκη ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της μίνι χειμερινής προετοιμασίας.

Πιο αναλυτικά:

«Η χειμερινή προετοιμασία ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για τη δική μας ομάδα.

Τα όσα βιώσαμε στην Κύπρο ήταν μια απίστευτα ευχάριστη έκπληξη. Είδαμε κόσμο διψασμένο για ΠΑΟΚ, αγνό και ενθουσιώδη. Τους ευχαριστούμε που σε μια στιγμή που το έχουμε ανάγκη, μας έδωσαν όλη τους τη θετική ενέργεια.

Είδαμε άρτιες εγκαταστάσεις και ευχαριστούμε την ΑΕΚ Λάρνακας και τον διευθυντή της κ. Αυξέντη Ευαγγέλου για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου Νικόλας Θεοδότου και το προσωπικό των εγκαταστάσεων για την συγκινητική τους αφοσίωση.

Είδαμε άρτια οργάνωση στους φιλικούς αγώνες και στην παραμονή μας εδώ, με άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματά μας. Υπεύθυνος για αυτό ο διοργανωτής της προετοιμασίας κ. Παύλος Αντωνίου.

Εις το επανιδείν!

Κύπρο σ´ ευχαριστούμε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα