Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (06/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (06/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην οριακή νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» και τα «μεθεόρτιά» της.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το ντέρμπι «αιωνίων» βάφτηκε... κόκκινο για 9η συνεχόμενη φορά

Sport Day: Ο Ολυμπιακός ήταν το αφεντικό του ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το οφσάιντ στο ματς της ομάδας Β', το «θέλω» μεταγραφές του Αλμέιδα και η εξέλιξη του 4-3-3 του Ιβάν.

Live Sport: Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ντέρμπι των «αιωνίων» και παρέμεινε πρώτος ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε και διαμαρτύρεται δίκαια. Ο Τζάχανμπακς το ψάχνει για το «τριφύλλι». Νέα ανατροπή των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ.

ΦΩΣ των Σπορ: «Και στα θρίλερ θρύλος». Νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με τους «ερυθρολεύκους» να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Εννιά και να καίνε. Πότε; Ποτέ!». Ο Φαλ κατάπιε τον Παπαγιάννη, ο Βεζένκοβ εκτελούσε από παντού και ο Γουόκαπ βγήκε μπροστά στα δύσκολα για τον Ολυμπιακό που πήρε το μεγάλο ντέρμπι.

Αθλητικές εφημερίδες: Το «θέλω να μείνω για καιρό» του Αλμέιδα και η πολυφωνία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα

Ωρα των Σπορ: Η μεγάλη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα, που δήλωσε πως θέλει να παραμείνει για πολύ καιρό στην ΑΕΚ ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του για μεταγραφές.

Metrosport: Η πηγή της ικανοποίησης του Άλαν Πάρντιου για το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα. Τα 11 γκολ του ΠΑΟΚ από οκτώ διαφορετικούς σκόρερ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα