Ατρόμητος: Χωρίς Σουάρεθ, Κεσχρίντα με Νότιγχαμ Φόρεστ

Ατρόμητος: Χωρίς Σουάρεθ, Κεσχρίντα με Νότιγχαμ Φόρεστ

Newsroom
Ατρόμητος: Χωρίς Σουάρεθ, Κεσχρίντα με Νότιγχαμ Φόρεστ

bet365

Ο Σουάρεθ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε αρθροσκόπηση και ο Κεσχρίντα δεν θα παίξουν για τον Ατρόμητο στο «δυνατό» τεστ προετοιμασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Χωρίς τους Σουάρεθ και Κεσχρίντα θα παίξει αύριο (6/12) ο Ατρόμητος με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο προπονητικό του Ρέντη. Ο πρώτος υποβλήθηκε πρόσφατα σε αρθροσκόπηση, ενώ ο δεύτερος δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ με την Εθνική Τυνησίας.

Σε σχέση με το πρόσφατο 1-1 της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα επέστρεψε ο Γιαννιώτης και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Σταματούλας, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Πομόνης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Ερλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα