Ντουκουρέ: «Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο»

Ντουκουρέ: «Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο»

Newsroom
Ντουκουρέ: «Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα καθώς στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από απουσία δυόμισι μηνών, βρήκε και γκολ!

Ο Ιβοριανός μέσος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από εκείνο τον τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκ τότε, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, χρειάστηκε να μείνει εκτός για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών και στη φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα «έγραψε» την επιστροφή του. Αυτή μάλιστα ήταν ονειρική καθώς στο 90ο λεπτό σημείωσε έναν καταπληκτικό γκολ.

«Είμαι χαρούμενος γιατί πέρασα μια σκληρή και ταυτοχρόνως περίπλοκη περίοδο. Δεν σταμάτησα τη σκληρή δουλειά με σκοπό να επιστρέψω. Είμαι διπλά χαρούμενος και για το γκολ που σημείωσε. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και να συνεχίσω να παίζω», είπε στα κανάλια Novasports κι ενώ είχε περικυκλωθεί από πολλά μικρά παιδιά. «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ούτως ώστε να μη χάσουμε τον ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή», κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα