Δύο πρόσωπα, επιστροφή Παλάσιος και ισοπαλία στη Πάφο για τον Παναθηναϊκό

Δύο πρόσωπα, επιστροφή Παλάσιος και ισοπαλία στη Πάφο για τον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Δύο πρόσωπα, επιστροφή Παλάσιος και ισοπαλία στη Πάφο για τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, καλός στο δεύτερο και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Πάφο, στην επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Βέρμπιτς και Κρυπαράκος τα γκολ του Τριφυλλιού. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Η επιστροφή του Παλάσιος

Το πιο σημαντικό νέο από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού προέκυψε από την επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του αρχές Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Λοντίγκιν. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σάρλια με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Συμεωνίδης, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Παλάσιος, δεξιός ο Σαβιέρ και στη κορυφή ο Σπόραρ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκαν στο ματς οι Κώτσιρας, Σάντσες, Τσοκάι, ενώ στο στο 52' ο Μάγκνουσον. Στο 63' πάτησαν χορτάρι οι Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Καμπετσής και στο 76' ο Κρυπαράκος.

Aμυντικά προβλήματα και λάμψη από Βαλακάρι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος έκαναν αρκετά λάθη. Τόσο στο τακτικό όσο και στο κομμάτι των επιλογών με την μπάλα στα πόδια. Οι παίκτες της Πάφου το είδαν πιο σοβαρά, έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση και βρέθηκαν προηγούμενοι στο ημίχρονο με 2-0. Πρωταγωνιστής ο Όνι Βαλακάρι, ο Φινδανδός μέσος που σκόραρε και έδωσε και μια ασίστ.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη του αγώνα απείλησαν δύο φορές. Στο 8’ ο Χέσταντ σούταρε άουτ και στο 9’ πάνω στον Λοντίγκιν. Οι ‘’πράσινοι’’ απάντησαν στο 12’ με το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Χουάνκαρ ενώ στη συνέχεια της φάσης η προσπάθεια του Βαγιαννίδη βρήκε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

novibet sponsored

Στον άξονα ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα και στο 40' ο Βαλακάρι αμαρκάριστος με τρομερό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 45' το αγαπημένο παιδί της κερκίδας της Πάφου, πάσαρε στον Μπεντακόρ και εκείνος με άμεσο τελείωμα νίκησε τον Λοντίγκιν για το 2-0.

Aντίδραση με Βέρμπιτς και Κρυπαράκο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα της και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από την Κ19, καθώς το Σάββατο είχε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Όπως ήταν λογικό η διαφορά σε ταχύτητα, δύναμη και ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι και έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Βέρμπιτς κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα στο 77' για να μειώσει το σκορ σε 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Κρυπαράκος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι ''πράσινοι'' πίεσαν και για τρίτο γκολ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καμπετσή στο φινάλε για να πάρουν το ματς.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει μια κακή εικόνα στο πρώτο μέρος, μια καλή στο δεύτερο που δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία λόγω της δυναμικότητας του αντίπαλου συνόλου. Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η διάθεση του Βέρμπιτς και ο νεαρός Γιώργος Κυριόπουλος.

ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Μ. Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Πελάγιο, Ταβάρες, Χότσκο, Μπετανκόρ, Χέσταντ, Βαλακάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την κυπριακή ομάδα οι: Ολαθάμπαλ, Μπουνχ, Κωνσταντίνου, Χρ. Γεωργίου, Ν. Γεωργίου, Νταλ’ Ίνγκα, Εύζωνα, Λίχες, Παπαστυλιανού, Κοέλιο, Ζοάο Πέδρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (63’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σάρλια (52’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (63’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν, Συμεωνίδης (46’ Τσόκαϊ), Σ. Παλάσιος (76’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (63’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ (63’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (63’ Καμπετσής).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα