Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης 3-3: Μαρσέλο κερνάει, Μπακαμπού - Ελ Αραμπί... πίνουν!

Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης 3-3: Μαρσέλο κερνάει, Μπακαμπού - Ελ Αραμπί... πίνουν!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης 3-3: Μαρσέλο κερνάει, Μπακαμπού - Ελ Αραμπί... πίνουν!

bet365

Με δύο ασίστ του Μαρσέλο, ισάριθμα γκολ του Ελ Αραμπί κι ένα του Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα φιλικό ματς από τη μέση και μπροστά είχε καλή εικόνα αλλά δέχθηκε τρία γκολ από τη Σταντάρ Λιέγης. Δύο ασίστ - οι πρώτες του - από τον Μαρσέλο και δύο γκολ από τον Αραμπί για το τελικό 3-3.

Σε επίπεδο διακριθέντων στο α' μέρος από τη μέση και μπροστά πήγε αρκετά καλά ο Μπιέλ ενώ στην επανάληψη από το κέντρο και μπροστά ήταν αρκετοί οι πρωταγωνιστές όπως οι Αραμπί και Μπακαμπού αλλά και ο Μαρσέλο δέσποσε με τις ασίστ του. Από τη μέση και πίσω πάντως ο Ολυμπιακός είχε τα θέματά του και στα 2 ημίχρονα.

Μέτρια η εικόνα του α' μέρους για Ολυμπιακό και 1-0 η Σταντάρ Λιέγης

Στο α' 45λεπτο η εικόνα του Ολυμπιακού σε ένα σχήμα με τριάδα μπροστά με Μπιέλ, Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήταν τόσο καλή και ενώ δέχθηκε αρκετή πίεση από τη Σταντάρ Λιέγης. Στο 12' ο Μπιέλ είχε μία κίνηση και σουτ έξω.

Στο 19' η Σταντάρ σκόραρε με σουτ του Ντάβιντα με φάλτσο με τον Πασχαλάκη να μην προλαβαίνει να πέσει στη γωνία του. Στο 22' ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Ζιάνι και στο 27' ο Μασούρας είχε τελική με σουτ που μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρε μετά από πάσα Κασάμι.

Στο 30' ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε με δυσκολία, στο 31' ο Ρέτσος είχε μία προσπάθεια έξω μετά από κόρνερ και στο 35' μετά από ένα καλό φάουλ του Μπιέλ ο Κασάμι είχε μία προβολή που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Βέλγων.

Οι δύο πρώτες ασίστ του Μαρσέλο και 3-3 το ματς με τον Ζινκερνάγκελ να μπαίνει αλλαγή

Στο β' μέρος και οι 2 ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Ο Εμβιλά γύρισε στόπερ και στο ματς μπήκαν παίκτες όπως οι Φορτούνης, Αραμπί, Χάμες, Μαρσέλο και Μπακαμπού. Με την είσοδο δε του Μπακαμπού ο Ολυμπιακός έπαιξε 4-4-2 με Αραμπί και Μπακαμπού.

Στο 55' ο Πασχαλάκης έβγαλε προσπάθεια του Οχιό. Στο 58' μετά από πολύ ωραία κίνηση και ντρίμπλα Βρουσάι και γύρισμα στον Αραμπί εκείνος από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 62' ο Ντράγκους είδε το σουτ του να μπλοκάρεται, όπως έγινε και με τον Ζίνκερναγκελ που επίσης είχε προσπάθεια μπαίνοντας ως αλλαγή και ενώ τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Στο 64' ήρθε το γκολ από τον Οχιό από κοντά με 2-1. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια Κρίστινσον και βγήκε από αριστερά και μπροστά από τους Μπουχαλάκη και Καλογερόπουλο.

Στο 69' μετά από γύρισμα του Φορτούνη ο Μπακαμπού είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 74' ο Μαρσέλο είχε την πρώτη του ασίστ στον Μπακαμπού που έκανε το 2-2.

ΜΑΡΣΕΛΟ1

Στο 76' ο Μαρσέλο είχε σέντρα για να κάνει με κεφαλιά ο Αραμπί το 3-2. Στο 83' μετά από σουτ του Χάμες ο Μπακαμπού από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά.

Λίγα λεπτά πριν το 90' ο Ντράγκους πήγε να 'κρεμάσει' τον Κρίστινσον και ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με κεφαλιά. Στο 90' ήρθε το 3-3 με τον Οχιό από κοντά μετά από φάση από τη δεξιά πλευρά που πήγε να να καλύψει τον Ανδρούτσο ο Χάμες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (61' Κρίστινσον), Ρέαμπτσιουκ (61' Ρέαμπτσιουκ), Ρέτσος (61' Καλογερόπουλος), Ντόι (42' Μπουχαλάκης), Βρουσάι (61' Ανδρούτσος), Εμβιλά, Κασάμι (46' Σαμασέκου), Μασούρας (61' Μπακαμπού), Αγκιμπού Καμαρά (61' Φορτούνης), Γκάρι Ροντρίγκες (46' Χάμες Ροντρίγκες) και Μπιέλ (46' Αραμπί).

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μποντάρτ, Μπόπε, Τσίμιροτ, Λαϊφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Ντάβιντα, Ζιάνι και Πέριτσα.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Χένκινετ, Μελεγκόνι, Ντουσέν, Νεκάντιο, Ντα Σίλβα (71' λ.τρ. Μπόλιεβιτς), Ράσκιν, Κουαβίτα, Τσάνακ, Ζίνκερναγκελ, Ντάγκους και Οχιό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα