Φερνάντες: «Θα είμαι πανέτοιμος και για το επίσημο ντεμπούτο μου»

Φερνάντες: «Θα είμαι πανέτοιμος και για το επίσημο ντεμπούτο μου»

Newsroom
Φερνάντες: «Θα είμαι πανέτοιμος και για το επίσημο ντεμπούτο μου»

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Σερένγκ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο διάστημα στην ομάδα και τόνισε ότι θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει από τις αρχές Ιανουαρίου όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όσα είπε ο Πάολο Φερνάντες στην Cosmote TV μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί της Σερένγκ:

Για το ντεμπούτο του και τι τους είχε ζητήσει ο Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το ντεμπούτο έστω και ανεπίσημο. Ο κόουτς μας ζήτησε πίεση ψηλά, να κρατήσουμε υψηλό τέμπο και νομίζω πως πήγε καλά».

Για το πως νιώθει τις πρώτες μέρες στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με υποδέχθηκαν καλά, με βοηθάνε, κάθε μέρα είναι ακόμα καλύτερα. Έχω ένα μήνα μπροστά μου για να παίξω στο επίσημο παιχνίδι και νομίζω πως θα είμαι πανέτοιμος».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα