«H Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ»

«H Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ»

Νίκος Αθανασίου
«H Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ»

bet365

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού με την Πάφο και την Νέα Σαλαμίνα βρίσκονται προ των πυλών και ο κόσμος του Τριφυλλιού στη Κύπρο αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρών και να δημιουργήσει συνθήκες Λεωφόρου. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή την Πάφο και την Τετάρτη την Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο και το τρίτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους και στους οπαδούς του Τριφυλλιού στη Μεγαλόνησο επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και έντονη κινητοποίηση για αυτά τα παιχνίδια.

Οι φίλοι του συλλόγου στη Κύπρο φημίζονται για την έντονη παρουσία τους και το πρώτο δείγμα ήρθε στην αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά στο γήπεδο της Πέγειας την περασμένη Πέμπτη, όπου παρά την εργάσιμη ημέρα και την ώρα της αναμέτρησης(12:00) βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας εκατοντάδες οπαδοί.

Μάλιστα, η ''πράσινη'' ΠΑΕ έχει προμηθευτεί 1.500 εισιτήρια για τους επερχόμενους αγώνες και οι οπαδοί αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, δημιουργώντας συνθήκες που θα παραπέμπουν στο ''καμίνι'' της Λεωφόρου και όχι σε εκτός έδρας παιχνίδι προετοιμασίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα