ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Αμραμπατ

ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Αμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Αμραμπατ

bet365

Ο Αμραμπατ θα γυρίσει στην Ελλάδα καθώς ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κρίθηκε σκοπιμότερο να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του στα Σπάτα.

Στην Αθήνα αποφασίστηκε να επιστρέψει ο Αμραμπατ, από την Ολλανδία όπου και βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ και πραγματοποιεί μίνι-προετοιμασία. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση και με γνώμονα ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε πρόσφατα, κρίθηκε σκόπιμο να γυρίσει στην Ελλάδα και να το συνεχίσει στα Σπάτα.

Οι Φαν Βέερτ και Σιντιμπέ που απουσίαζαν από τη χθεσινή (1/12) απογευματινή προπόνηση λόγω αποφόρτισης μπήκαν σήμερα σε φουλ ρυθμούς, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας.

Ο Γκατσίνοβιτς που συνεχίζει με αποφόρτιση και δεν θα παίξει στο επερχόμενο φιλικό με την Σερένγκ του Βελγίου (4/12), όπως και ο Μαχαίρας που έχει υποστεί θλάση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα