Σιδεράς: «Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά»

Σιδεράς: «Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά»

Νίκος Αθανασίου
Σιδεράς: «Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά»

bet365

Ο Γιώργος Σιδεράς παραχώρησε δηλώσεις μετά το νικηφόρο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά τονίζοντας πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να δουλέψουν σκληρά.

Ο 20χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Ισραηλινή ομάδα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο σχετικά με το γκολ που σημείωσε και την ασίστ που έδωσε στις δύο στατικές φάσεις.

Ο Γιώργος Σιδεράς τόνισε πως προπονείται συχνά στις φάσεις αυτές ενώ επεσήμανε πως ο μόνος δρόμος για να φτάσει στο υψηλό επίπεδο και να παραμείνει εκεί είναι η σκληρή δουλειά.

novibet sponsored

Παράλληλα, είπε πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι εξαιτίας των πολλών συνεχόμενων αγώνων που έχει η ομάδα στο επόμενο διάστημα για να καταφέρει εκείνη να συνεχίσει από κει που σταμάτησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σιδερά:

Πες μας δύο λόγια το πρώτο φιλικό τεστ στην Κυπρο. Σημαντικό ότι παίξατε όλοι και γυρίσατε το ματς και δείξατε ότι είστε στον ίδιο δρόμο όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που σταματήσαμε, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας με τον Βόλο για το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε το 100%».

Έρχεται μια περίοδος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πολλά εκτός, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε όλοι. Πολλά παιδιά δείξατε ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε...

«Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπως είπατε κι εσείς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να πάρουμε κάποιες ανάσες, να κάνουμε την προετοιμασία τώρα και μετά να είμαστε έτοιμοι».

Σε είδαμε να σκοράρεις με κεφαλιά και τα γκολ από στατικές φάσεις είναι ένα στοιχείο που το έχεις. Το δουλεύεις πολύ;

«Δεν ξέρω αν είναι χάρισμα. Μου αρέσει να ανεβαίνω, το προπονώ συνέχεια...».

Σε βλέπουμε, πάντως, ταπεινό. Είσαι ένα παιδί από την ακαδημία, όπως και άλλα, που συνεχίζετε τη σκληρή δουλειά...

«Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά. Αν δε δουλέψεις δεν πρόκειται να το κάνεις. Γι αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά...».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα