ΠΑΟΚ: Αποχώρησε από την εκδίκαση της υπόθεσης του Γ. Σαββίδη ο Τζουλάκης

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε από την εκδίκαση της υπόθεσης του Γ. Σαββίδη ο Τζουλάκης

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε από την εκδίκαση της υπόθεσης του Γ. Σαββίδη ο Τζουλάκης

bet365

Ικανοποιήθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την αυτοεξαίρεση του Νίκου Τζουλάκη από την υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, με τον πρόεδρο τελικά να αποχωρεί από τη διαδικασία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σημερινής εκδίκασης ενώπιον της Επιτροπης Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε την αυτοεξαίρεση του προέδρου, Νίκου Τζουλάκη, κατηγορώντας τον για μεροληπτική στάση εναντίον του συλλόγου και συνεχίζοντας την επιθετική πολιτική απέναντι του, που είχε ξεκινήσει με την αναφορά χτες στην αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Σακελλαροπούλου.

Ο κύριος Τζουλάκης, αρχικά είχε δηλώσει ότι «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει», ωστόσο απείχε στην επανέναρξή της μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρξε.

Στην επανέναρξη δήλωσε για λόγους ευθιξίας και διαφωνόντας ρητώς με τα όσα του καταλόγισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τελικά θα απέχει από τη διαδικασία, η οποία πήρε αναβολή για τις 9/12. Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι στη διαδικασία θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής του κ. Τζουλάκη, Χρήστος Κουμπής.

Θυμίζουμε ότι λόγοι που επικαλούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τη μεροληψία του προέδρου της ΕΕΑ, είναι:

  • 1. Η γνωστή ιστορία της πολυϊδιοκτησίας,
  • 2. Το Δελτίο Τύπου για την τωρινή κλήση με κατάφορη καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και
  • 3. Για ουσιαστικές παραβάσεις του κανονισμού λειτουργίας της ΕΕΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα