Παναθηναϊκός: Διπλό με έμφαση στη πίεση (vid)

Παναθηναϊκός: Διπλό με έμφαση στη πίεση (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Διπλό με έμφαση στη πίεση (vid)

bet365

Το μενού της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στη Πέγεια είχε τελειώματα, στα οποία ξεχώρισε ο Ρούμπεν και διπλό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ρίχνει το βάρος στη πίεση. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Προπονήσεων συνέχεια για τον Παναθηναϊκό στη Πέγεια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει εντολή μετά το ζέσταμα και το rondo, για τελειώματα μετά από σέντρες από τις πτέρυγες. Μάλιστα, ο Χρήστος Κόντης στους τρεις παίκτες που έκαναν κίνηση προς την περιοχή έδειχνε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και κινήσεων. Ξεχώρισε ο Χουάνκαρ για τις επαφές του και ο Ρούμπεν για τις εκτελέσεις του.

novibet sponsored

Από αριστερά σέντρα έκαναν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ και μετά Κυριόπουλος. Από δεξιά Κώτσιρας, Βαγιαννίδης και Σάντσες.

Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Οι ομάδες ήταν εξής:

Πορτοκαλί: Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (Σιδεράς), Τσόκαϊ, Χουάνκαρ, Κυριόπουλος, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Μπλε: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρούμπεν, Τσέριν, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Κρυπαράκος, Σπόραρ.

Νικητές οι μπλε με σκορ 3-2. Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ για τους νικητές και δύο γκολ ο Καμπετσής για τους ηττημένους.

Οι οδηγίες του Γιοβάνοβιτς είχαν να κάνουν για σωστή πίεση στο build up του αντιπάλου με στόχο την επανάκτηση της κατοχής ενώ ζητούσε παράλληλο και συγχρονισμό μεταξύ των παικτών αλλά και καθαρό μυαλό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα