Ολυμπιακός: Η βελτίωση του Σωκράτη και η 2η ημέρα στην Ισπανία

Ολυμπιακός: Η βελτίωση του Σωκράτη και η 2η ημέρα στην Ισπανία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η βελτίωση του Σωκράτη και η 2η ημέρα στην Ισπανία

bet365

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (29/11) για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Πηγαίνει σαφώς πιο καλά ανεβάζοντας ρυθμούς ο Σωκράτης. 

Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χωρίστηκαν αρχικά σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις passing game. Εν συνεχεία ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στο πρέσινγκ, το οποίο ξεκινούσε από τους επιθετικούς και συνεχίζοταν από τις άλλες γραμμές.

Επρόκειτο για ασκήσεις τακτικής με ένταση και για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και πραγματοποιήθηκε διπλό. Εκείνη που δεν συμμετείχε σε αυτό έκανε αερόβιες ασκήσεις για την αύξηση της αντοχής.

Στην απογευματινή προπόνηση οι μέσοι και οι επιθετικοί έκαναν ασκήσεις τακτικής και ακολούθως γυμναστήριο. Το αντίθετο… δρομολόγιο ακολούθησαν οι αμυντικοί. Πρώτα γυμναστήριο και αργότερα βγήκαν στο γήπεδο για ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα θα συνεχιστεί την Τετάρτη (30/11) και την Πέμπτη (1/12) είναι προγραμματισμένο το φιλικό εναντίον της Χάντερσφιλντ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ1

Όσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ανεβαίνει διαρκώς. Ο έμπειρος στόπερ πηγαίνει σαφώς πιο καλά και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα