Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και η μαγνητική έδειξε διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες και πιθανότατα θα χάσει το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο. Ο Έλληνας επιθετικός ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, έκανε μαγνητική σήμερα στη Λεμεσό, η οποία έδειξε διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο.

novibet sponsored

Ο διεθνής άσος που έκανε την διαφορά για το Τριφύλλι στα παιχνίδια πριν την διακοπή για το Μουντιάλ θα ακολουθήσει θεραπεία στη Κύπρο και αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιθανότατα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα