Παναθηναϊκός: Η κραυγή του Μπερνάρντ και η... επιστροφή με δύο γκολ (vid)

Παναθηναϊκός: Η κραυγή του Μπερνάρντ και η... επιστροφή με δύο γκολ (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η κραυγή του Μπερνάρντ και η... επιστροφή με δύο γκολ (vid)

bet365

To λάθος του Μπερνάρντ, η κραυγή του, τα δύο γκολ που έκριναν τον τελικό στο εσωτερικό τουρνουά και το πείραγμα του Χρήστου Κόντη στον Βραζιλιάνο σταρ του Τριφυλλιού. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Ο Μπερνάρντ επί της ουσίας πραγματοποιεί την πρώτη του προετοιμασία με την φανέλα του Παναθηναϊκού στη Κύπρο και κάθε του επαφή είναι και ένα χάδι τη μπάλα. Η ποιότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού προφανώς δεν θα κριθεί από τις προπονήσεις, είναι γνωστή και δεδομένη αλλά η πρώτη γεύση από το πως συμπεριφέρεται στις προπονήσεις είναι εντυπωσιακή.

Ο διεθνής άσος ήταν και ο πρωταγωνιστής στον τελικό του εσωτερικού τουρνουά. Έκανε ένα μεγάλο λάθος για το οποίο ξέσπασε με μια δυνατή κραυγή και στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ που έδωσαν την νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χρήστος Κόντης τον πλησίασε και του είπε, χαμογελώντας: ''Μπράβο Μπένι, έβαλες τρία γκολ στο τουρνουά και έδωσες μια ασίστ. Στους... άλλους'' .

Όσον αφορά το τουρνουά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν 6X6.

novibet sponsored

Οι ομάδες:

Μπλε: Διούδης, Σένκεφελντ, Συμεωνίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Κυριόπουλος

Μαύρη: Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Σπόραρ, Τσέριν

Πράσινη: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Τσόκαι, Κρυπαράκος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Μπερνάρντ, Κουρμπέλης

Παλάσιος, Βέρμπιτς έκαναν αποφόρτιση και γυμναστήριο ο Ιωαννίδης.

Ημιτελικοί
Μπλε-Μαύρη 3-2

Μπλε-Μαύρη 4-1

Πορτοκαλί-Πράσινη 2-1

Πορτοκαλί-Πράσινη 1-1


Στον τελικό με 2-1 νικήτρια ήταν η πορτοκαλί ομάδα. Άνοιξε το σκορ ο Καμπετσής, δύο γκολ σημείωσε ο Μπερνάρντ για να κρίνει το αποτέλεσμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα