Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/11) στο Gazzetta

bet365

Η «εκκίνηση» των προετοιμασιών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Ροντινέι και η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο «πύραυλος» Ροντινέι και η έναρξη των μίνι-προετοιμασιών των δύο «αιωνίων»

SportDay: Το restart του Ολυμπιακού στην Μαρμπέγια. Η σκληρή δουλειά που ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ισπανία για να έρθει η αντεπίθεση. Η επιστροφή του Παλάσιος στις προπονήσεις.

Live Sport: Η οριακή νίκη της Βραζιλίας επί της Ελβετίας, η λατρεία για τον Παναθηναϊκό στην Πάφο και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με Ροντινέι και Ντουμπιά.

ΦΩΣ των Σπορ: Το μεγάλο στοίχημα του Μίτσελ και τα πράγματα που θέλει να αλλάξει με την προετοιμασία στην Εστεπόνα. Ο Μπρούνο Φερνάντες που ντύθηκε Κριστιάνο και οδήγησε την Πορτογαλία στη νίκη με 2-0 επί της Ουρουγουάης.

Πρωταθλητής: Ο «πύραυλος» Ροντινέι που θα έρθει σε δέκα μέρες για προπονήσεις στην Αθήνα και η πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Αθλητικές εφημερίδες: Η εντυπωσιακή πρώτη του Πάολο Φερνάντες στα κίτρινα και η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ.

Ώρα των Σπορ: «Τους τρέλανε» από την πρώτη του κιόλας προπόνηση ο Πάολο Φερνάντες που έβγαλε στο χορτάρι πολλά από τα στοιχεία που τον είχαν κάνει γνωστό στον Βόλο.

Metrosport: Η άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ και το ρόστερ του «δικεφάλου του βορρά» που γεμίζει με τις επιστροφές (Νάρεϊ, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης). Το μήνυμα που έστειλε ο Άρης στον Μαντσίνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα