Παναθηναϊκός: Αποθέωση για την αποστολή στο ξενοδοχείο (vids)

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για την αποστολή στο ξενοδοχείο (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αποθέωση για την αποστολή στο ξενοδοχείο (vids)

bet365

Λατρεία για τον Παναθηναϊκό από εκατοντάδες οπαδούς του συλλόγου που αποθέωσαν την ομάδα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στη Κύπρο. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Κύπρο φημίζονται για την δυναμική παρουσία τους και το επιβεβαίωσαν το βράδυ της Δευτέρας με την υποδοχή στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Τριφυλλιού. Εκαντοντάδες ''πράσινοι'' βρέθηκαν κατά την επιστροφή της ομάδας από την πρώτο προπόνηση και μετέτρεψαν την εγκατάσταση σε... Λεωφόρο.

novibet sponsored

Άναψαν καπνογόνα, φώναξαν συνθήματα και έδειξαν την αγάπη τους στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Μάλιστα, τόσο ο Σέρβος προπονητής όσο και οι παίκτες έμειναν... άφωνοι, ''τρελάθηκαν'' κανονικά και είχαν να λένε για αυτές τις στιγμές.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στον κόσμο και μετέφερε, εκ μέρους των παικτών, πως οι «πράσινοι» θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε εδώ και μας στηρίζετε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην Κύπρο και που δεχόμαστε την αγάπη σας. Θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους. Να είμαστε χαρούμενοι όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς. Ευχαριστούμε πολύ», τους είπε χαρακτηριστικά, ενώ οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζήτησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα