Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο οι δύο «αιώνιοι»

Νίκος Αθανασίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο οι δύο «αιώνιοι»

bet365

Οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» κατά την αναχώρησή τους για την Ισπανία και την Κύπρο αντίστοιχα.

Αποστολή στην Πάφο: Νίκος Αθανασίου

novibet sponsored

Η δεύτερη φορά που συναντήθηκαν οι δύο «αιώνιοι» φέτος δεν έμελλε να είναι στο γήπεδο, αλλά στο αεροδρόμιο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρέθηκαν την ίδια ώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να αναχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» για την Ισπανία και την Μαρμπέγια και οι «πράσινοι» για την Κύπρο και την Πάφο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δημιούργησαν «πηγαδάκια» και άρχισαν να συζητούν δείχνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους εκτός γηπέδου.

Θυμίζουμε πως οι δύο «αιώνιοι» θα δώσουν από τρία φιλικά κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας τους. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Χάντερσφιλντ (01/12), Σταντάρ Λιέγης (04/12) και Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12) ενώ ο Παναθηναϊκός τις Χάποελ Μπερ Σεβά (01/12), Πάφο (04/12) και Νέα Σαλαμίνα (07/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα