Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό, την μεγάλη εμφάνιση του Μπέικον κόντρα στον ΠΑΟΚ και την επικοινωνία του Αλμέιδα με τους παίκτες του.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η πρώτη «χειμερινή» κίνηση του Ολυμπιακού με Ροντινέι και ο «τυφώνας» Μπέικον

Sport Day: Η σιγουριά που επικρατεί στην Λατινική Αμερική για την μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό και η επιβεβαίωση της πρότασης από τον ατζέντη του.

Live Sport: Το σόου του Μπέικον κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους 21 πόντους που σημείωσε σε 20 λεπτά και ο Ροντινέι που είναι προ των πυλών για τον Ολυμπιακό.

ΦΩΣ των Σπορ: Ο Ροντινέι που πετάει για Πειραιά και ο μπασκετικός Ολυμπιακός που δεν κάνει... εκπτώσεις και διέλυσε τον Προημηθέα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Ναι» από τον Ροντινέι, έκλεισε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο επικοινωνιακός Αλμέιδα και οι βαθμολογικές απαιτήσεις του Άρη για το δεύτερο μισό

Ωρα των Σπορ: Ο Αλμέιδα που μίλησε ξεχωριστά με κάθε παίκτη κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ και ο λόγος που έμεινε Αθήνα ο Τσούμπερ.

Metrosport: Ο βαθμολογικής «πήχης» του Άρη που ψηλώνει στον δεύτερο γύρο και η επιθυμία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η μίνι-προετοιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα