Ολυμπιακός: Στην αποστολή για την Ισπανία ο Μαρσέλο, έμεινε εκτός ο Άβιλα

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για την Ισπανία ο Μαρσέλο, έμεινε εκτός ο Άβιλα

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην αποστολή για την Ισπανία ο Μαρσέλο, έμεινε εκτός ο Άβιλα

bet365

Έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακό για την προετοιμασία στην Ισπανία, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός τον Άβιλα αλλά να παίρνει μαζί του τον Μαρσέλο.

Την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) ο Ολυμπιακός θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του Μουντιάλ.

Ο Μίτσελ επέλεξε να αφήσει την Αθήνα τον Άβιλα καθώς το τελευταίο διάστημα δεν τον είχε αφήσει ικανοποιημένο με τις επιδόσεις του. Την ίδια στιγμή, εκτός αποστολής έμεινε τόσο ο Ντε λα Φουέντε (που θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ) όσο και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρσέλο είναι κανονικά ανάμεσα στους εκλεκτούς, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα