Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας

Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας

bet365

Μετά τον αποκλεισμό του Άβιλα από την αποστολή για την προετοιμασία στην Ισπανία, η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας τον ερχόμενο Γενάρη, «φουντώνει» όλο και περισσότερο.

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στη μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, ανακοίνωσε το Σάββατο (26/11) ο Μίτσελ, επιλέγοντας να αφήσει εκτός τον Άβιλα.

Το «κόψιμο» του Ισπανού αμυντικού, αφήνει πέντε ακραίους μπακ στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού και φυσικά, το θέμα της απόκτησης ενός δεξιού οπισθοφύλακα έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Ουσιαστικά, ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει για εκείνη τη θέση θα είναι ως αντί- Βρσάλικο, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε και αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός που θα έρθει προορίζεται για βασικός και θα έχει πίσω του στην ιεραρχία τους Θανάση Ανδρούτσο και Μάριο Βρουσάι ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Άβιλα που έμεινε εκτός αποστολής για την αποστολή στην Ισπανία.

οσφπ

Τέλος, υπάρχουν αρκετά ονόματα στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό, όπως ο Ροντινέι ή ο Αντρέ Αλμέιδα. Ο πρώτος είναι 30 ετών και μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Γενάρη από τη Φλαμένγκο, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Από την άλλη, ο Αλμέιδα είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα μετά από περισσότερο από δέκα χρόνια παρουσίας, με τον 32χρονο αμυντικό να θέλει μία νέα πρόκληση.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα