ΕΠΟ: Συνάντηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επαγγελματική διαιτησία

ΕΠΟ: Συνάντηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επαγγελματική διαιτησία

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Συνάντηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επαγγελματική διαιτησία

bet365

Εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΠΟ είχαν την Παρασκευή συνάντηση με παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός με βασικό θέμα συζήτησης την Επαγγελματική Διαιτησία.

Μετά από απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν την Παρασκευή οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της Super League 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΕΠΟ στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα