Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/11) στο Gazzetta

bet365

Η επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου, το Ριτσάρλι-σοου και ο «Μόντριτς της Ασίας» Χουάνγκ κυριάρχουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στην Άλμπα και ο «Μόντριτς της Ασίας»

SportDay: Ο «αλύγιστος» Ολυμπιακός που νίκησε Άλμπα και κούραση κι έμεινε ψηλά στην Euroleague. Το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ και το σκανάρισμα του Παναθηναϊκού στην Σκανδιναβία.

Live Sport: Ο Ολυμπιακός που (Σα)Σαρώνει και ο Παναθηναϊκός που θέλει να πάρει και το δεύτερο ματς της διαβολοβδομάδας. Ο «Ριτσάρλι-σοου» και ο GOAT Κριστιάνο.

ΦΩΣ των Σπορ: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Παπανικολάου που ήταν «φωτιά» κι «έκαψε» την Άλμπα.

Πρωταθλητής: Ο «Μόντριτς της Ασίας» Χουάνγκ που τους άφησε όλους άφωνους στο ματς με την Ουρουγουάη και το ξέσπασμα του Ολυμπιακού με το... κόκκινο τρίγωνο του διαβόλου.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο Πάολο Φερνάντες που έρχεται σήμερα στην ΑΕΚ και το «διπλό ταμπλό» του Λουτσέκου

Ώρα των Σπορ: Ο Πάολο Φερνάντες που ενσωματώνεται σήμερα στην ΑΕΚ και ο Λιβάι Γκαρσία που πήγε στα Σπάτα για προπόνηση παρά την άδειά του. Στην Ολλανδία θα βρεθούν και οι τραυματίες Άμραμπατ, Τσούμπερ και Ελίασον.

Metrosport: Οι αλήθειες του Πάλμα και το «διπλό ταμπλό» του Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα