Άρης: Ο Μαντσίνι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα συμμετέχει στις προπονήσεις

Άρης: Ο Μαντσίνι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα συμμετέχει στις προπονήσεις

Άρης: Ο Μαντσίνι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα συμμετέχει στις προπονήσεις

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επιστρέφει την Παρασκευή (25/11) στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ενσωματωθεί και στις προπονήσεις του Άρη.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν διαταραγμένες σε σημείο διατήρησης της αμφιβολίας για το μέλλον αυτής της συνεργασίας. Είναι ευνόητο πλέον ότι το γυαλί έχει ραγίσει έπειτα από εκείνη την τοποθέτηση του Ντανιελ Μαντσίνι στον λογαριασμό του στα social media και την απάντηση της ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ουσιαστική προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεών. Σε αυτό, ίσως, να προστίθεται και το περιεχόμενο του τελευταίου δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Άρης για την επιστροφή στις προπονήσεις. Ενδεχομένως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στο όνομα του Αργεντίνου επιθετικού ο οποίος είναι στη λίστα των δικαιολογημένων απόντων.

Έπειτα από τη δεκαήμερη άδεια του χορηγήθηκε, ο Ντάνιελ Μαντσίνι γυρίζει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (25/11) και η αίσθηση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Προφανώς αυτή πηγάζει από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε σημείο μάλιστα να θεωρείται επικρατέστερο σενάριο αυτό της πώλησης του ποδοσφαιριστή. Επί τούτου, οι «κίτρινοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα το κάνουν μόνο στην περίπτωση που κριθεί συμφέρουσα η πρόταση και πέραν αυτού δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα