Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/11) στο Gazzetta

bet365

Τα θέματα που πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Κοντά στην συμφωνία Ρούμπεν Πέρεθ και Παναθηναϊκό, «αυτοκτονία» του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ

SportDay: Το «Γίνε Μαρσέλο» του Μίτσελ, η κατάρρευση του Ολυμπιακού στο φινάλε του αγώνα στο Τελ Αβίβ και η ήττα από την Μακάμπι και οι διαπραγματεύεις του Παναθηναϊκού με τον Ρούμπεν Πέρεθ που τείνουν να έχουν θετική έκβαση.

Live Sport: Ο «τελικός Νο.1» του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βίρτους, η αντεπίθεση της Μακάμπι στο φινάλε του αγώνα στο Τελ Αβίβ, που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα και το κάζο της Αργεντινής από την Σαουδική Αραβία.

ΦΩΣ των Σπορ: Ο Ολυμπιακός που «πάγωσε» στο φινάλε κι έχασε δικό του ματς στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι και η ατάκα του Νίκου Κατσαρού που χαρακτήρισε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 «δώρο της κυβέρνησης στα ιδιωτικά κανάλια».

Πρωταθλητής: Οι αποκαλύψεις από την Κολομβία που θέλουν δίδυμο τους Χάμες και Κασιέρα (επιθετικός της Ζενίτ) στον Ολυμπιακό και το «χαρακίρι» του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Αθλητικές εφημερίδες: Οι ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί ο Αλμέιδα από Ελλάδα και η φουρνιά του ΠΑΟΚ που έχει εμποτισμένο το DNA του συλλόγου

Ώρα των Σπορ: Οι παίκτες που παρακολουθεί ο Αλμέιδα από την Superleague και οι οποίοι βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση. Τα τρία συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Metrosport: Το αφιέρωμα στην φουρνιά με... DNA ΠΑΟΚ για τους Λύρατζη, Τσαούση, Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Γκορντεζιάνι, αλλά και η ποιότητα και εμπειρία που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του ο Άρης με τον Νταρίντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα