ΠΑΣ Γιάννινα: Ανοιχτός ο δρόμος για Τσιντώτα

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανοιχτός ο δρόμος για Τσιντώτα

bet365

Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να μένει και επίσημα ελεύθερος από την ΑΕΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φορτσάρει προκειμένου να αποκτήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Μια από τις θέσεις που ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ήταν χωρίς αμφιβολία αυτή του τερματοφύλακα. Οι Ηπειρώτες έχουν βρει και τον στόχο τους και πλέον είναι όλο και πιο κοντά στο να κλείσουν την μεταγραφή. Ο εκλεκτός όπως άλλωστε έχει γραφτεί είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, με το πρώτο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της κίνησης να ήταν το ότι ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν είχε μείνει ελεύθερος.

Αυτό πλέον δεν ισχύει, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του έμπειρου ποδοσφαιριστή και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του. Οι επαφές άλλωστε μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχαν και οι πιθανότητες ο Τσιντώτας να είναι μια ακόμα σημαντική προσθήκη του ΠΑΣ είναι πολλές.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο και Λώλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίνης προπονήθηκε στο γυμναστήριο και ο Λεό ξεκίνησε τρέξιμο. Αύριο Τετάρτη θα μπει στο πρόγραμμα ο Κιάκος και από την άλλη βδομάδα και οι υπόλοιποι εκτός των Μπιλμπάο και Λεό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα