Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (22/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (22/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην εντυπωσιακή πρεμιέρα της Αγγλίας, το φιάσκο του ΑΝΤ1+ και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Αγγλίας, το φιάσκο του ΑΝΤ1+ και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Sport Day: Η «εξάσφαιρη» Αγγλία, τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού (Βρσάλικο, Βαγιέχο, Μαντσίνι) και οι 3 πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Live Sport: Τα «σέξι λιοντάρια», το φιάσκο του ΑΝΤ1+ και η απόφαση για τον Μήτογλου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να περιμένουν στην γωνία.

ΦΩΣ των Σπορ: Το οριστικό τέλος του Βρσάλικο και η ενίσχυση στην θέση του δεξιού μπακ, τα «ζόρια» της Ολλανδίας και τα «λιονταράκια» με εξάρα και ρεκόρ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Το τέλος του Βρσάλικο και ο Μαρσέλο και οι υπόλοιποι πέντε που ακολουθούν. Τα πέντε ονόματα στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του δεξιού μπακ.

Αθλητικές εφημερίδες: Η ζήτηση που έχει ο Λιβάι Γκαρσία και η προσπάθεια του Άρη για Νταρίντα

Ωρα των Σπορ: «Χρυσάφι» για τον Λιβάι Γκαρσία με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και τα ραντεβού του Ματίας Αλμέιδα για τον Ντιέγκο Ρέγιες.

Metrosport: Ο Άρης που ψάχνει την υπέρβαση με Νταρίντα και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Βίντρα και οι «δίδυμοι πύργοι» Κοτάρσκι και Ίνγκασον που αποτελούν σταθερές στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα