Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/11) στο Gazzetta

bet365

Το θέμα της ανανέωσης του Χάμες, η περίπτωση του Γιένσεν για τον Παναθηναϊκό και η «εκκίνηση» του Μουντιάλ πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Χάμες μέχρι το 2024 και ο Γένσεν που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

SportDay: Στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού ο Γιένσεν του Άγιαξ. Προτάθηκε στους «πράσινους», το προ εβδομάδων ταξίδι ανθρώπου της ομάδας στην Σκανδιναβία και το status του νεαρού.

Live Sport: «Στο... μη παρέκει» ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 05/12. Η πρεμιέρα του αμφιλεγόμενου Μουντιάλ του Κατάρ στις 18,00 με το Κατάρ - Εκουαδόρ.

ΦΩΣ των Σπορ: Η επιβλητική νίκη του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, το σόου του Πίτερς στην επικράτηση επί του Κολοσσού με τους 21 πόντους και η σέντρα στο Μουντιάλ.

Πρωταθλητής: Η «κίνηση ματ» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που «έδεσε» τον Χάμες μέχρι το 2024 και οι αναφορές από την Κολομβία για τον Αρίας.

Αθλητικές εφημερίδες: Η νίκη-αφιέρωση της ΑΕΛ στον Γιέλοβατς και τα στηρίγματα του Άρη στον πρώτο γύρο

Ώρα των Σπορ: Η επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ιωνικού και η αφιέρωσή της στον αδικοχαμένο Στέφαν Γιέλοβατς. Οι νίκες σε πόλο, βόλεϊ και χάντμπολ.

Metrosport: Οι «πυλώνες» του Άρη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και η τριάδα (Λύρατζης, Τσαούσης, Νάρεϊ) του ΠΑΟΚ που είναι «έτοιμη για όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα