Τσοκάι: Έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της Αλβανίας στο φιλικό με την Αρμενία (vid)

Newsroom
Τσοκάι: Έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της Αλβανίας στο φιλικό με την Αρμενία (vid)

bet365

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, Ένις Τσοκάι, έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αλβανίας στο φιλικό παιχνιδι με την Αρμενία.

Την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αλβανίας έδωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ένις Τσοκάι. Στο 28ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Αρμενία στα Τίρανα ο χαφ της Ίντερ, Κρίστιαν Ασλάνι, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά από τον άξονα και βρήκε τον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, ο οποίος έκανε κίνησε στην περιοχή, κοντρόλαρε με το στήθος και την έστρωσε στον Σκούκα, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Τσοκάι έδωσε την πρώτη του ασίστ στην πέμπτη του συμμετοχή με την εθνική του ομάδα. Μέχρι στιγμής ο 23χρονος μέσος μετράει έξι συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σε όλες προήλθε από τον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα