Πορτογαλία - Νιγηρία 4-0: Φιλικό «ξεμούδιασμα» χωρίς Κριστιάνο και με πρωταγωνιστή Μπρούνο

Βασίλης Μπαλατσός
Πορτογαλία - Νιγηρία 4-0: Φιλικό «ξεμούδιασμα» χωρίς Κριστιάνο και με πρωταγωνιστή Μπρούνο

bet365

Η Πορτογαλία στο τελευταίο της ματς πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Νιγηρίας με 4-0. Πρωταγωνιστής με δυο γκολ ο Μπρούνο Φερνάντες, δεν έπαιξε ο Κριστιάνο.

Φιλική «τεσσάρα» για την Πορτογαλία στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επικράτησε της Νιγηρίας με 4-0 και πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του από το ημίχρονο. Στο 9' άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Νταλότ και στο 35΄ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι «Σούπερ Αετοί» θα μπορούσαν να είχαν μειώσει το σκορ στο 81' αλλά ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ντενίς. Οι Πορτογάλοι σκόραραν ακόμα δυο φορές με τον Γκόνσαλο Ράμος στο 82' και τον Ζοάο Μάριο στο 84' μετά από ασίστ του νεαρού φορ της Μπενφίκα.

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Νταλότ, Ρούμπεν Ντίας (46' Ραφαέλ Γκερέιρο), Αντόνιο Σίλβα, Νούνο Μέντες (46' Βιτίνια), Γουίλίαμ, Μπρούνο Φερνάντες (46' Πέπε), Οτάβιο (76' Ρικάρντο Χόρτα), Μπερνάρντο Σίλβα (46' Ζοάο Μάριο), Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα (67' Γκονσάλο Ράμος).

Νιγηρία: Ουζόχο, Ακπογκούμα, Τροστ-Εγκόνγκ, Μπάσει, Εντιντί (46' Ονιγιέκα), Αρίμπο (69' Ετέμπο), Οσαί-Σάμουελ, Λούκμαν (46' Τσικουέζε), Ιβόμπι, Σιμόν (76' Ντενίς), Μοφί (58' Ονουάτσο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα