Ρουμανία - Σλοβενία 1-2: Φιλική νίκη με βασικούς Κούρτιτς, Τσέριν, Βέρμπιτς και σκόρερ τον Σπόραρ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ρουμανία - Σλοβενία 1-2: Φιλική νίκη με βασικούς Κούρτιτς, Τσέριν, Βέρμπιτς και σκόρερ τον Σπόραρ (vids)

bet365

Η Σλοβενία των βασικών Κούρτιτς, Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ πήρε φιλική νίκη επί της Ρουμανίας στο Κλουζ με 2-1. Σκόραρε ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.

Φιλική νίκη για τη «Σουπερλιγκάτη» Σλοβενία. Η ομάδα των βασικών Αντράτζ Σπόραρ, Μπέντζαμιν Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Γιάσμιν Κούρτιτς επικράτησε με 2-1 της Ρουμανίας στο Κλουζ, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 2' όταν μετά από λάθος στην άμυνα των Ρουμάνων ο Σπόραρ βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μολντoβάν είπε «όχι» στον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού. Στο 3' μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Βέρμπιτς έκανε καλό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων και στο 15' μετά από ντρίμπλα πάτησε περιοχή, εκτέλεσε αλλά τον νίκησε εκ νέου ο Μολντoβάν.

Στο 26' ο Σέσκο άνοιξε το σκορ από ασίστ του Στογιάνοβιτς. Στο 32' ο Άνταμ Τσέριν ύστερα από πάσα του Γιάσμιν Κούριτς του ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική ενέργεια, πάτησε περιοχή από πλάγια θέση, γύρισε τη μπάλα και ο Σπόραρ με πλασέ διπλασίασε το προβάδισμα για την ομάδα του με το έβδομο γκολ του σε 41 εμφανίσεις με το εθνόσημο του.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης ήταν η έκταση του σκορ, καθώς στο 64' ο Ντράγκους μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Σπόραρ έπαιξε για ένα ημίχρονο, ο Βέρμπιτς για 79 λεπτά, ο Κούρτιτς για 85, ενώ ο Τσέριν ήταν αναντικατάστατος. Η Σλοβενία θα δώσει και δεύτερο φιλικο, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο την Κυριακή (20/11, 16:00) στη Λιουμπλιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα