Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (19/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (19/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και την έναρξη των συζητήσεων για την ανανέωση του Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Αρίας και οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Σένκεφελντ

Sport Day: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Μαντσίνι και οι ανανεώσεις του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Live Sport: Ξεκίνησαν οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό, τον Δεκέμβριο στην Αθήνα οι ατζέντηδές του για να κλείσει η συμφωνία.

ΦΩΣ των Σπορ: Θετικός και σε στάση αναμονής ο Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο/Γκλιμτ στην προοπτική του Ολυμπιακού. «Βασανιστήριο» στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό από την Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η πρόταση στον Αρίας της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό, ο Μπιέλ που έχει το κλειδί και ο ΠΑΟΚ που απειλείται με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Αθλητικές εφημερίδες: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της αίθουσας «Στέφαν Γιέλοβατς»

Ωρα των Σπορ: «Αδερφέ μας, πάντα μαζί μας» ράγισαν καρδιές στα αποκαλυπτήρια της αίθουσας «Στέφαν Γιέλοβατς» στο γυμναστήριο στα Άνω Λιόσια. Παρόντες ο πατέρας και η αδερφή του αθλητή.

Metrosport: Η λίστα των «γκολτζίδων» του ΠΑΟΚ και η νομική θωράκιση μπροστά στο «αίσχος» της ΕΕΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα