Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (15/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (15/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στο νέο Ολυμπιακό που θέλει να φτιάξει ο Μίτσελ στην διακοπή, στον σκάνδαλο του Γιουνγκ στο «Γ.Καραϊσκάκης» και την κόντρα του Μαντσίνι με τον Άρη.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο Ολυμπιακός που θέλει να παρουσιάσει ο Μίτσελ και το νέο συμβόλαιο στον Χάμες

Sport Day: Ο καινούργιος Ολυμπιακός που θέλει να παρουσιάσει ο Μίτσελ μετά το Μουντιάλ και η εφτάψυχη Εθνική.

Live Sport: Το σκάνδαλο του Γιουνγκ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ο ΠΑΟ των... ντέρμπι, οι μεταγραφές που χρειάζεται και ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου.

ΦΩΣ των Σπορ: Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Χάμες Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο και ο τρομερός Λαρεντζάκης των 20 πόντων με την Εθνική.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Προβλέπει μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό. Φέρνει τρεις αμυντικούς κι έναν επιθετικό ενώ βγάζει από πάνω του τα «βαρίδια».

Αθλητικές εφημερίδες: Το σκάνδαλο του Γιουνγκ και η διαμάχη του Μαντσίνι με τον Άρη.

Ωρα των Σπορ: Ο Πάολο Φερνάντες αποχαίρετησε τον Βόλο κι έρχεται στην ΑΕΚ για να πάει στην Ολλανδία με την υπόλοιπη ομάδα. Ο προγραμματισμός και ο στόχος για μία πιο δυνατή ΑΕΚ στην επανέναρξη.

Metrosport: Η κόντρα Άρη-Μαντσίνι και η... ανάγνωση πίσω από τις λέξεις. Οι τρεις τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ που δείχνουν τον δρόμο στον Λουτσέσκου για την συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα