Γιαννιώτας: «Eίναι ευεργετική η διακοπή»

Newsroom
Γιαννιώτας: «Eίναι ευεργετική η διακοπή»

bet365

Για την ανατροπή αλλά και τη στιγμή που θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αναφέρθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο Λεβαδειακός μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στον ΟΦΗ αλλά είδε τόσο τον Νέιρα όσο και τον Ντουρμισάι να φέρνει τούμπα το παιχνίδι και να τελειώνει τον πρώτο γύρο με ήττα.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στο 48' αλλά είδε τον Βούρο να σταματάει την προσπάθεια με τάκλιν. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για το αποτέλεσμα αλλά και εκείνη τη στιγμή.

«Είχα μία ατυχία, ο Βούρος έκανε τάκλιν χωρίς ελπίδα και βρήκε μπάλα, αν εκεί γινόταν το 2-0 θα καθαρίζαμε το παιχνίδι, ο ΟΦΗ πέτυχε δύο τέρματα, εμείς κρατάμε τα θετικά. Είμαστε σε ανοδική πορεία, η ομάδα δείχνει Κυριακή με Κυριακή ότι ανεβαίνει, έχουμε μπροστά μας διακοπή και όταν γυρίσουν τα παιδιά, θα δούμε μία διαφορετική ομάδα.

Eίναι ευεργετική η διακοπή, θεωρώ ότι όταν επιστρέψουν τα παιδιά θα δούμε μία άλλη ομάδα. Πολλά παιδιά λείπουν σε θέσεις που πονάμε, το υλικό μας είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε ανοδική πορεία και έναν γύρο ακόμη. Έχουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω στην έδρα μας, το πιστεύουμε πολύ, δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα