Νάσμπεργκ: «Οι νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση»

Νάσμπεργκ: «Οι νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση»

Newsroom
 Νάσμπεργκ: «Οι νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ στάθηκε στον πολλαπλό θετικό αντίκτυπο που έχει το σερί νικών που «μετρά» εσχάτως ο ΠΑΟΚ.

Στον πολλαπλό αντίκτυπο που έχει για τον ΠΑΟΚ το σερί νικών που μετρά μίλησε ο Ιβάν Νάσμπεργκ στη NOVA, ενόψει και της αποψινής (13/11) αναμέτρησης με το Βόλο. Οι «Οι νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση, έχουν φτιάξει την ψυχολογία μας και μας δίνουν και δύναμη για να πάρουμε σήμερα τη νίκη και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε αρχικά. Και συνέχισε. «Ο Βόλος είναι καλός αντίπαλος, αλλά εμείς εστιάζουμε σε εμάς και στη δουλειά μας και αν κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και είμαστε σοβαροί και σωστοί θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Κωνσταντέλια σχολίασε ότι «είναι φανταστικός παίκτης, δίνει πολλά στην ομάδα, ανυπομονώ να τον ξαναδώ στο γήπεδο». Μετά αναφέρθηκε στη διακοπή που ακολουθεί. «Πάντα είναι καλές λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά ανυπομονώ για την επιστροφή μετά , να μπω στην ατμόσφαιρα ξανά της ομάδας και να ζήσω αυτό που ζω εδώ στη Θεσσαλονίκη».

Κλείνοντας έκανε την πρόβλεψή του για το νικητή του Μουντιάλ που ακολουθεί. «Θα επιλέξω τον Μέσι και την Αργεντινή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα